Port des bras a la barra

Some cool ballet barre images:

Port des bras a la barra
ballet barre
Image by ~*Bomba Rosa*~
Port des bras a la barre, a hard thing to do cuz you’ve got to stay well ligned up and still bend yourself to the side, trying to keep the allongating feeling but with shoulders still down, letting air pass between your ears and your arm. These are my nice 5th grade students

El balcó més clàssic
ballet barre
Image by eduardboada
El balcó més clàssic

eljornal.cat/index.php?option=com_k2&view=item&id…

Per EB/ El Balcó del Mediterrani, s’ha convertit un any més en una excepcional barra de dansa clàssica de la mà de l’Associació pel Foment de la Dansa de Tarragona. De fet, han estat dues les barres que han nodrit l’acte més simbòlic del Dia internacional de la dansa a Tarragona: una barra infantil i una altra de joves. En total més de dos centenars de persones fent exercicis de dansa clàssica, acompanyades d’un nombrós i heterogeni públic.
La celebració del Dia internacional de la dansa el 29 d’abril coincideix amb la data de naixement del coreògraf francès i creador del ballet modern Jean Georges Noverre (1742-1810). L’instituí el 1982 l’Institut Internacional del Teatre, entitat vinculada amb la UNESCO i té com a objectius principals els de visibilitzar i festejar la dansa per sobre de fronteres i barreres, unint les persones amb el llenguatge universal de l’art de la dansa. A Tarragona la ja clàssica barra del Balcó del Mediterrani, és l’acte més conegut, però n’hi ha d’altres de previs i posteriors, com l’exhibició de diversos estils de dansa del proper 6 de maig al migdia al Parc Francolí, així com actes al Teatre Metropol, al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau i al Palau Firal i de Congressos, on s’hi durà a terme la final d’un concurs de dansa estatal, adreçat a infants i joves de 8 a 25 anys.

Leave a Reply